AKCIÓ: Minden videós csomagunk -40.000 Ft kedvezménnyel foglalható ÁPRILIS 21-ig!

Esküvői fotósok

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Egyre többen keresnek esküvői fotós és videós csapatot egyben, ezért megkerestük azokat az esküvői fotósokat, akik olyan magas színvonalon dolgoznak, amit magunktól is elvárunk.

Összeraktunk velük 3 tartalmas csomagajánlatot és kialkudtunk Nektek egy kedvezőbb árat, hogy az esküvői fotós szolgáltatást is a legjobb ár / érték arányon kaphassátok meg.

A legjobb esküvői fotósokkal dolgozunk együtt

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Szénás Dóra

Dóri vagyok, szabadúszó fotós és rendíthetetlenül optimista! Mindig mosolygok a kamera mögött.
Egyszerűen imádom azt, amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát, és az a célom, hogy megörökíthessem a megérdemelt boldog pillanataitokat.

Az esküvői fotózás az egyik kedvencem, de ugyanolyan nagy örömet okoz számomra a kismama, családi vagy bármilyen más fotózás is. Minden pillanatban meglátom a lehetőséget arra, hogy egy történetet meséljek el képekben, ami minden részletében visszaadja az adott pillanat hangulatát és atmoszféráját.

Szerintem a jó képek azok, amik mögött történet van, amik elmesélik, milyenek azok, akik szerepelnek rajtuk.

Minden fotózás előtt találkozom az ügyfeleimmel, hogy megismerjük egymást és átbeszéljük az elképzeléseiket. Fontosnak tartom, hogy a párok bizalmat érezzenek felém, és megoszthassák velem az érzéseiket és az ötleteiket. Ez segít abban, hogy a fotók személyre szabottak és igazán jelentőségteljesek legyenek számukra.

Dorafilm.hu

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Kaltenecker Dávid

Több éve foglalkozom – elsősorban – esküvő és portré fotózással, de munkáim között megtalálhatóak a glamour, várandós és családi témájú képek is.

Kérlek, vess egy pillantást a galériámra, és ha szeretnél hasonló jellegű képeket, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot valamely elérhetőségemen!

A stúdióm Budapest közelében, Taksonyban található, de az ország bármely pontján elérhető vagyok.

Remélem hamarosan találkozunk!

Esküvőnk pillanatai – esküvői fotó

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Szabó Tünde

Legnagyobb szenvedélyem a fotózás, melyre sosem tudtam munkaként tekinteni, habár már jópár éve hivatásosként dolgozom.

Nem szeretem a teljesen beállított pózokat, annál jobban a természetességet, lazaságot, vicces feladatokat, melyek közben a legizgulósabb pár is hamar feloldódik és az igazi arcukat láttathatom fényképezőmmel.

Erősségem az esküvői fotózáson túl a budoir- és portré fotózás is, melyeket az esküvő napján sem tudok kihagyni legalább pár kép erejéig.

Esküvői fotós weboldalam

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Horváth Csaba

Azt szeretem fotózni, amin emberek és érzelmek vannak, de elsősorban esküvői és családi fotósként definiálom magam.

Azért is ez a kedvenc területem, mert valós érzelmeket kaphatok lencsevégre. Ti megélitek a pillanatot, amit én megörökíthetek nektek, és az én látásmódommal megosztom veletek a kész képeken. Nagyon hálás feladat ez, az emberek életének legszebb történéseit megörökíteni és osztozni velük az élményben.

Szeretek élményt és örök emléket adni a képeimmel, a világ egyik legjobb munkája ez!

Weboldalam: Photo-Essentials.hu

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Huszai Tünde

Kis kamasz korom óta a fotózás rabja vagyok. Sokáig csak álom volt, hogy ezzel foglalkozzak, de mára már az álomból hivatás és szenvedély lett.

Nagyon nyitott személyiség vagyok, szeretem a szépet, az egyediséget és a kreativitást. Imádok alkotni, tervezni.

A fényképészet nem pusztán munka számomra, hanem egyfajta önkifejezés, szenvedély és életforma. Ugyanakkor a jó fotó nem tükrözhet kizárólag művészi ízlésvilágot.

Első és legfontosabb feladata, hogy visszaadja az adott pillanat / esemény hangulatát, az ifjú pár meghitt kapcsolatát, az intimitást és személyiségüket.

Huszai fotó

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Gresó Áron

Egy magyarországi fotográfus vagyok aki nem csak munkájaként, hanem szenvedélyeként is tekint a fotográfiára.

Már kisgyerekként is nagyon vonzódtam a képalkotáshoz, legyen szó fotóról vagy videóról. A tinédzserkori hobbi mára odáig jutott, hogy idén már a legtöbb hétvégémet esküvőkön tölthettem, illetve hétköznapjaim is fotózásokkal volt teletűzdelve…

Munkáim során nem csak a tökéletességre törekszem hanem, hogy minél többet kihozzam a pillanatokból. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember ne csak egyszerűen elvégezze munkáját hanem, hogy mindvégig szívből tegye azt.

Weboldalam: gresoaron.com

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Zsolti Tamás

A fotográfia korai éveimtől átszövi az életemet, 2013 óta foglalkozom esküvői fotózással.

A természetfotózás és az érzelmek művészetének ötvözése adja azon szakmai hitvallásomat, hogy az ember és természet egységet alkot és az emberek lelkének valóját, az elkapott valódi pillanatokon keresztül lehet igazán megmutatni.

Számomra a jó esküvői fotó érzelmeket és harmóniát hordoz az eggyé váló felek és a környezet összhangja által.

Képeimen minden történet, minden érzés Rólatok szól és hirdeti a boldogságotokat.

Lar.hu esküvői fotózás

esküvői fotós,esküvői fotózás, Esküvői fotósok

Gelanyi Dominik

Jó pár évvel ezelőtt Angliában kezdtem el fotózni esküvőket, magánszemélyeket, valamint reklámfotózással foglalkoztam olyan nagyobb cégek megbízásából, mint a Porsche.

Több mint 10 országban fotóztam már, stílusomat ezen keresztül alakítottam ki az évek alatt.

Az esküvői fotózás során számomra a lényeg a ritka és gyönyörű pillanatok megörökítése és hogy visszaadjam a teljes nap varázslatos hangulatát.

Esküvői fotózás

Válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb csomagot, majd foglaljátok le hozzá az időpontot!