AKCIÓ: Minden videós csomagunk -40.000 Ft kedvezménnyel foglalható ÁPRILIS 21-ig!

Ismerj meg minket

Esküvői videós, filmkészítő csapat vagyunk. Tapasztalt operatőrök, vágók és szervezők dolgozunk együtt, hogy a lehető legmagasabb színvonalú esküvői filmeket készíthessük el Nektek.

Ismerj meg engem, Ismerj meg minket

Huszti Boldizsár

Operatőr és cégvezető

A videózás világába 2017-ben csöppentem bele, amikor is egy iskolai feladatként elkészítettem életem első videóját. Teljesen magával ragadott a folyamat, a rengeteg pozitív visszajelzés pedig megadta a kezdő motivációt arra, hogy komolyabban beleássam magam a filmkészítésbe.

A következő éveket utazással töltöttem, ahol már tudatosan előkerült a kamera, gyönyörű “travel videó”-kat készítettem, melyeket a mai napig büszkén mutatok meg az érdeklődőknek.

2019-ben több esküvői forgatáson is résztvettem másodpilótaként és ekkor estem szerelembe az esküvői filmezésbe, a cinematográf stílusba.
Akkor elhatároztam, hogy profi esküvői videóssá válok. Folyamatosan képeztem magam, befektettem egy több milliós felszerelésbe és több tucat esküvőn forgattam, gyönyörű esküvői filmeket készítettem.

Ismerj meg engem, Ismerj meg minket

Barcsa Máté

Operatőr és vágó

Filmkészítéssel körülbelül 10 éves korom óta foglalkozom, már általános iskolában is filmeket forgattunk a barátaimmal, hogyha időnk engedte.
Később a légifelvételek készítésében kezdtem örömömet lelni, az elmúlt években pedig összekötöttem a kettőt, így már a komplett rendezvény videók forgatásában érzem otthon magam.

Jellemzően az tesz boldoggá, hogy ha egy projektbe minden tőlem telhetőt beleteszek és a megbízó is elégedett az elkészült munkával.
Azt hiszem ez az alkotás öröme.

Ismerj meg engem, Ismerj meg minket

Németh Dános

Operatőr és vágó

Közel 3 éve foglalkozom filmkészítéssel és vágássa. Hobbiként kezdtem, majd nemsokára teljes munkaidős “szerelem” tevékenység lett belőle.

A filmekkel nem csak a kreativitásunkat mutatjuk meg, hanem egy darabot Önmagunkból is. Másokat segíteni, inspirálni, az esküvői videóknál pedig boldoggá tudunk tenni, ez pedig a világ legjobb érzése!

Számomra minden esküvő különleges és egyedi, így minden alkalommal valami újat tudok kihozni magamból én is.
Megfizethetetlen érzés, amikor a megrendelő végignézi a kész filmet és nem jut szavakhoz az örömtől, amit a megfilmesített gyönyörű emlékek okoznak.

Ismerj meg engem, Ismerj meg minket

Szőke Mátyás

Operatőr és vágó

A fényképezés és videózás gyerekkorom óta érdekel, ugyanis Nagymamám és az Édesapám is dolgozott esküvői fotósként, így én is hamar megismerkedhettem az esküvők világával.

Miután megszereztem a fotós képesítésem, gyakornokként egy esküvői szolgáltató csapatban dolgoztam, itt ismerkedtem meg az esküvői videók készítésével. Azóta a szenvedélyem a filmek forgatása és a vágása.
Ezután jött az “Esküvőnk története” csapata, ahol az első pillanattól fogva nagyszerűen dolgozunk együtt.

Célom hogy munkám során az ügyfél elvárásait maximális mértékben teljesítsem és még egy pluszt is hozzá tudjak adni.

Ismerj meg engem, Ismerj meg minket

Vígvári Kende

Operatőr és vágó

Több mint 3 éve foglalkozom komolyabban fotózással és filmkészítéssel de már gyermekkoromban elkezdődött az érdeklődés ezen kreatív területek iránt.
Munkáimba próbálok minél egyedibb látásmódot és kreativitást vinni, mindezt a legjobb minőségben.

Inspirálnak az emberi történetek és a megismételhetetlen pillanatok. Ezeket próbálom átadni a nézőnek, úgy, hogy azt érezze, valóban részese a történetnek.

Ismerj meg engem, Ismerj meg minket

Máth Kristóf

Operatőr és vágó

Egyszerre vagyok kreatív és maximalista, a kamera használata pedig nem csak munka, hanem szórakozás és hivatás is egyben.

Épp ezért fontos, hogyha valaki megtisztel a bizalmával, akkor ezt a legjobb tudásom szerint elkészített munkával tudjam viszonozni.
Számomra csak így van értelme!

Ismerj meg engem, Ismerj meg minket

Huszti Andor

Vágó

Lassan 5 éve foglalkozom videó vágással, sokféle projektben vettem már részt.
Szeretek vágni, hiszen ez egy olyan munka, amellyel mindig tudok valami újat tanulni.

Magamat egy kreatív embernek tartom, ez meg is látszik a munkámban, mivel minden esküvői videó, amit én vágok, egy kicsivel több és másabb, mint amit mások csinálnak.
Úgy érzem bele tudom rakni azt a pluszt, amitől igazán egyedi és különleges lesz.

Jó látni a megrendelőink elégedett mosolyát, amikor átadjuk nekik a kész filmeket.

Nézzétek meg a legszebb esküvői filmjeinket és
foglaljátok le esküvőtök napját a naptárunkban!